Pogosta vprašanja

Spletna trgovina Withcar je z vami že približno 7 let. Skozi vsa ta leta smo dobili kar nekaj vprašanj, ki smo jih strnili v 7 najpogostejših vprašanj. Če je vikend ali pa nedelja, mi pa vam ne odgovorimo takoj, poglejte, če lahko tukaj najdete odgovor, ki ga želite. Sicer pa počakajte do prvega delovnega dne in javili se vam bomo, takoj ko bo mogoče.

Pa začnimo :)

1. Imate gumijaste tepihe Gledring za moje vozilo?Najhitreje boste to ugotovili, če kliknete na našo spletno stran in v NAPREDNI ISKALNIK  vpišete vaše vozilo. Takoj se vam prikažejo vsi artikli, ki so narejeni po meri vašega vozila.

2. Nisem prejel/a potrditvenega maila za naročilo.
Občasno vrže naš e-mail v vaše promocije ali pa vsiljeno pošto. Preverite tudi tam.

3. Kdaj dobim moje naročilo?
Če je artikel na zalogi potem dobite svoje naročilo v roku 2-3 delovnih dni. Če naročite dovolj zgodaj v dnevu, pa lahko že naslednji dan. Takoj, ko artikel zapusti naše skladišče pa dobite e-mail od dostavljalca GLS. Zalogo artikla lahko seveda vidite na spletni strani.

4. Ali paše ta artikel v moje vozilo?
Celotna spletna stran ponuja artikle, ki so narejeni po meri vozila. Zato je potrebno pazljivo preveriti točne podatke vašega vozila (Znamka, model, karoserija/oblika vozila, letnica). Primer: Gumijasti tepihi Gledring so narejeni po meri vozila in imajo čepe, v kolikor ga ima tudi vaše vozilo. 100% pa se lahko prepričate, če skočite na našo stran in preverite slike. Prva slika gumijastih tepihov je originalna oziroma dobite točno takšne tepihe kot so na sliki, prav tako lahko vidite ali so čepi ali ne. Razmak med čepi pa vam piše pod zavihkom Dodatne informacije. Kar lahko vidite na zgornji sliki ali pa na videjih, ki jih redno snemamo za vas.
Pri koritih pa morate paziti, ali imate zgornje ali spodnje dno, saj se lahko prtljažniki razlikujejo. Korita pa so prilagojena oziroma narejena po meri.

5. Ali dobim kaj popusta?
Če imate promocijsko kodo, jo vpišite v košarico. Lahko pa se registrirate na naši spletni strani in takoj dobite 5% popust na prvi nakup. Točke potem lahko zbirate tudi za naprej in jih zberete do 20% popusta. Registracija tukaj.

6. Ali gumijaste tepihe izdelujete sami?
Ja, izdelujemo jih sami. Prav tako tudi gumijasta korita Gledring. Zato bodite ponosni, da lahko slovenska kakovost, slovenski izdelek in dizajn ščiti in krasi vaše vozilo ;).

7. Kje se nahajate in ali je možen osebni prevzem?
Čeprav smo spletna trgovina, smo vam na voljo za osebni prevzem (le tega označite v košarici, da vam lahko hitro pripravimo paket) v Logatcu  v industrijski coni IOC 15 takoj ob avtocesti. Vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.30 uro. Se vidimo :).

Youtube

Sorodne objave

Facebook

Facebook