• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

5 Roadtripov s čudovitim razgledom

Spet prihaja tisti čas v letu, ko smučanje ni več tako in, plavanje v toplem morju pri sosedih pa še ne pride v upoštev. Kar pa ne pomeni, da so pred nami dolgočasni meseci. Čari roadtripa so, da se lahko sproti odločamo, kaj si bomo ogledali, kje se bomo ustavili in za koliko časa. V glavi ali pa na zemljevidu imamo lahko jasno začrtano pot, s katere lahko svobodno zavijemo stran.

Če nimate prave ideje, kam v marcu, aprilu ali za prvomajske praznike, si vzemite 3 minute časa in na hitro preletite 5 idej kam na pot z vašim jeklenim konjičkom.

Obalna cesta Amalfi

1 ITALIJA Obalna cesta AMALFI 

Sedaj ali pa v septembru je najboljši čas za obisk obale od Sorrenta do Salerma, ko so ceste bolj prazne in ni turistov. Med vožnjo boste lahko spremljali čudovit razgled na naravo, ki je tipična za Amalfsko obalo, na obarvane vasice in značilno arhitekturo.

Nasveti za na pot: AMALFI

Route Napoleon

2 FRANCIJA Route Napoleon

Dolžina Route Napoleon je 325 km, ki poteka skozi čudovito gorsko Provanso. Del poti, po kateri se boste vozili je del Napoleonove poti osvajanja leta 1815. Cesta se vije od zaliva Golfe-Juan blizu Cannesa do mesta Grenoble. Za to pot je Napoleon potreboval približno teden dni, vi pa lahko to pot prevozite v 8 urah, če štejemo vmes še kakšne postanke.

Nasveti za na pot: NAPOLEON

Scwarzwald - cesta 500

3 NEMČIJA Schwarzwald po cesti 500

Pot poteka skozi Schwarzwald, ki se nahaja na jugozahodu Nemčije v deželi Baden-Württemberg. Obiščete lahko tudi izvir reke Donave na vzhodu Schwarzwalda. Čeprav se cesta imenuje 500, pa nima veze s kilometri, ki jih boste prevozili, saj jih ima pot le nekje okoli 60 kilometrov. Zato si vzemite čas in se ustavite vsaj dvakrat. Pot vam bojo kratili čudoviti pogledi na okoliške gore.

Nasveti za na pot: SCHWARZWALD

Bagno di Vignoni - Toskana

4 ITALIJA Toskana

Toskana je odlična destinacija za na pot z avtom. Lahko izberete večja zelo znana mesta ali pa se osredotočite na manjše vasice, ki se nahajajo bolj v sredini Toscane in ki so prav tako, če ne celo še bolj polne dobre hrane, vina in prelepih razgledov po toskanski pokrajini. Vzemite zemljevid v roke, povprašajte prijatelje za nasvet in se odpravite k naši sosedi.

Nasveti za na pot: TOSKANA

Les Corniches

5 FRANCIJA Les Corniches

Cesta na klifu ali 'croniches'. Tu imate tri možnosti ali tri vzdolžne ceste, ki se vijejo med Nico in Mentonom. Vsaka je posebna in ponuja raznolika doživetja. Pogled na srednjeveška mesteca, na rimske ruševine ali pa elegantne vile ter nevidene vrtove.

Nasveti za na pot: CORNICHE 

Če imate tudi vi za sabo kakšen roadtrip, ki vam je pustil nepozabne trenutke, jih delite z nami in nam pomagajte razširiti obzorja. Pa veliko potovanj vam želimo!

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se