Avto tepihi domače izdelave

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Chevrolet
Chevrolet
Citroen
Citroen
Dacia
Dacia
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Iveco
Iveco
Jeep
Jeep
Kia
Kia
Lancia
Lancia
Land Rover
Land Rover
Mazda
Mazda
Mercedes Benz
Mercedes Benz
Mini
Mini
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Renault
Renault
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Subaru
Subaru
Smart
Smart
Suzuki
Suzuki
Tesla
Tesla
Toyota
Toyota
Volkswagen
Volkswagen
Volvo
Volvo

AVTO TEPIHI DOMAČE IZDELAVE

Gumijasti tepihi

Dobro vzdrževan avtomobil je ponos vsakega lastnika. Pomembno je, da je avto čist in urejen. Pri tem še posebno skrb zahteva vzdrževanje njegove notranjosti, saj je ta bolj zahtevna za čiščenje. Tapeciran pod na dnu avtomobila je namreč izjemno občutljiv na vlago in najrazličnejšo umazanijo, zato ga je treba ustrezno zaščititi s čim bolj kakovostnimi avto tepihi. 

S tem ne boste izboljšali le udobja med vožnjo in se v avtomobilu prijetneje počutili, temveč utegnete tudi povečati vrednost rabljenega avtomobila ob prodaji. Kupcem je namreč zelo pomembno, da je avto videti urejen. Prav tako pa je urejenost avtomobila bistvena tudi za dobro počutje med vožnjo!

Gledring

SLOVENSKI PROIZVOD, KI PREPRIČA

Poskrbite za urejeno notranjost vašega vozila! To vam omogočajo kakovostni avto tepihi podjetja Gledring, ki ima na tem področju že več desetletno tradicijo. Gre za slovenski proizvod, ki je v celoti plod slovenskega znanja in tehnologije, vključno z visokotlačnimi stiskalnicami za proizvodnjo in posebno naravno gumi zmesjo, iz katere so izdelani njihovi gumirani izdelki. Podjetje Gledring nenehno vlaga v razvoj in se trudi izdelati čim bolj kakovostne izdelke, ki bodo zadovoljili njihove stranke v vseh pogledih. Vsi njihovi izdelki so zato premišljeno načrtovani in izdelani iz najbolj kakovostnih materialov. Pri izdelavi in krojenju so izredno precizni.

Natančno pomerijo vsak tip vozila posebej ter pripravijo specifikacije, na podlagi katerih nato v proizvodnji izdelajo avtomobilu primeren tipski izdelek. Zaradi tega se njihovi izdelkinatančno prilegajo vašemu vozilu in ga resnično dobro zaščitijo pred vlago, prahom, kamenčki in različno drugo umazanijo. Poleg tega se lahko pohvalijo z inovativnim dizajnom, kar poleg privlačnega videza pripomore tudi k zelo enostavnemu čiščenju. Razvili so posebno čistilo za suho pranje, s katerim lahko njihove izdelke čistite popolnoma brez vode. Takšno čiščenje vam ne bo vzelo veliko časa, zato je zanj dovolj že samo nekaj minut. Njihovi gumirani avto tepihi so narejeni po meri vozila, odlikuje jih visok rob, kar preprečuje razlivanje umazanije po vozilu, izdelani pa so iz kakovostne gume, ki ne vsebuje zdravju škodljivih snovi in ima prijeten vonj. Opremljeni so z vsemi potrebnimi certifikati kakovosti, na svoje mesto pa jih lahko pritrdite s pomočjo originalnih čepkov, ki preprečujejo premikanje in drsenje pod stopalke.

Na voljo so za skoraj vsa osebna in gospodarska vozila. Zaradi kakovostne gume, iz katere so narejeni, so primerni za uporabo v vseh vozilih in v vseh letnih časih, saj se enostavno čistijo in zadržijo ogromno količino umazanije. Naj bodo avto tepihi umazani in mokri zaradi snega ali poletnega prahu in blata, vedno bodo nudili popolno zaščito in zaradi svoje zasnove nudili enostavno in hitro čiščenje.

 

AVTO PREPROGE BODO ZAŠČITILE AVTO PRED UMAZANIJO

Vsem voznikom predlagamo, da si ogledate našo ponudbo! Poleg gumiranih ponujamo namreč tudi odlične tipske tekstilne avto preproge, ki so narejene po meri vašega vozila. Opremljene so s pritrdilnimi čepi proti premikanju, ki poskrbijo za dodatno varnost med vožnjo. Narejene so iz kakovostnega tekstila, imajo mehko površino in poseben gel proti drsenju na spodnji strani.Takšni tekstilni avto tepihi so navadno cenovno ugodnejši, saj so bolj enostavni za produkcijo.

Pri njihovi izdelavi namreč ne potrebujejo dragih strojev in posebnega tehničnega znanja, kar zniža tako ceno njihove proizvodnje kot tudi njihovo končno ceno. Vendar pa zaradi nizkih robov ne nudijo tako močne zaščite kot gumirani izdelki, ki se uporabljajo v ta namen, poleg tega pa si boste morali tudi za njihovo temeljito čiščenje vzeti nekoliko več časa. Za nasvet, kako iz njih najhitreje in s kar se da najmanj truda odstraniti umazanijo, smo vprašali strokovnjaka za čiščenje vozil, s katerim sodeluje naše podjetje. Razkril nam je svojo skrivnost ter nam pojasnil, kako se je najpametneje lotiti čiščenja. Najprej je treba avto preproge zmočiti in jih dobro šamponirati s kakovostnim sredstvom za čiščenje.

To sredstvo ne sme biti preveč agresivno. Preveč agresivna sredstva namreč lahko poškodujejo ali celo uničijo tkanino. Umazanijo nato dobro skrtačite z mehko krtačo, potem pa vse skupaj do čistega posesajte z vodnim sesalcem. Tekstilni avto tepihi so na voljo za skoraj vsa osebna in gospodarska vozila, po najnižji ceni pa jih dobite na spletu!

GUMA JE MATERIAL, KI OMOGOČA ODLIČNO ZAŠČITO

Gumi tepihi so zagotovo najboljša izbira za vse, ki bi radi vaš avto uporabljali v vsakem vremenu in v vseh letnih časih popolnoma brez skrbi pred tem, da nehote umažete notranjost vozila. Omogočajo namreč odlično zaščito ne le pred umazanijo, ampak tudi pred vlago in mokroto. Tako se odlično obnesejo v deževnem vremenu in pozimi, ko v vozilo vstopamo z mokro obutvijo. Tapecirano dno avtomobila je namreč izjemno občutljivo ne le na umazanijo, ampak tudi na vlago.

Če se ta vpije vanj, se lahko v avtu razvije neprijeten vonj, ki se ga je tudi z zelo temeljitim čiščenjem težko znebiti. Prav zato je izrednega pomena, da dno avtomobila preventivno zaščitimo s temu namenjenimi izdelki, ki preprečijo zažiranje vlage in umazanije v pod. Najboljši v ta namen so tipski izdelki, narejeni iz kakovostne gume, kakršne izdelujemo tudi pri nas. Pomembno je, da se čim bolje prilegajo vašemu vozilu ter da se med vožnjo ne premikajo. Za to poskrbi tipska izdelava po meri vašega modela vozila ter dodatni čepki na spodnji strani.

IZBERITE KAKOVOSTEN TEKSTIL IN PRIVARČUJTE!

Poleg gumiranih so na voljo tudi tekstilni avto tepihi za zaščito avtomobila pred umazanijo. Njihova glavna prednost je, da so cenejši od tistih iz gume. Vozilo nekoliko slabše zaščitijo pred vlago in mokroto, zato pa se odlično obnesejo v suhem vremenu. Vendar pa kljub tej njihovi pomanjkljivosti veliko ljudi izbere prav tekstilne preproge. Ne le zaradi njihove ugodne cene, ampak tudi zaradi prijetnega občutka – njihova zgornja stran je namreč izredno mehka.

To še posebej velja za tiste, ki so izdelane iz kakovostnega tekstila. Takšen tekstil je zaradi posebne obdelave tudi bolj odporen na vlago kot cenovno ugodnejši tekstil, zato se pri nakupu splača biti pozoren na čim višjo kakovost. S tem si boste zagotovili daljšo življenjsko dobo kupljenega izdelka pa tudi lažje čiščenje. V cenen tekstil se namreč umazanija izredno zažre, zato ga je težko očistiti. Zato nikar ne kupujte cenenih izdelkov, saj se to na dolgi rok vsekakor ne splača. Malo dražji tipski avto tepihi iz kakovostnega materiala so veliko boljša izbira, saj jih boste lahko brez težav očistili in dolgo nemoteno uporabljali!

Facebook

Facebook