Avto preproge domače izdelave

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Chevrolet
Chevrolet
Citroen
Citroen
Dacia
Dacia
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Iveco
Iveco
Jeep
Jeep
Kia
Kia
Lancia
Lancia
Land Rover
Land Rover
Mazda
Mazda
Mercedes Benz
Mercedes Benz
Mini
Mini
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Renault
Renault
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Subaru
Subaru
Smart
Smart
Suzuki
Suzuki
Tesla
Tesla
Toyota
Toyota
Volkswagen
Volkswagen
Volvo
Volvo

AVTO PREPROGE DOMAČE IZDELAVE

Gumijasti tepihi

AVTO PREPROGE ZA ČISTO IN UREJENO NOTRANJOST VAŠEGA JEKLENEGA KONJIČKA

Avto preproge ohranjajo notranjost vašega avtomobila suho, čisto ter zaščiteno pred vsemi zunanjimi vplivi in umazanijo. So nepogrešljiv element njegove notranjosti, saj so nekateri madeži lahko zelo trdovratni ter pustijo sled, ki je ni mogoče odstraniti. V podjetju Withcar vam nudimo prav vso potrebno opremo, s katero bo vaš avtomobil resnično funkcionalen.

Med drugimi priročnimi in nepogrešljivimi dodatki, brez katerih pač ne gre, se v naši ponudbi nahajajo tudi gumijaste preproge slovenskega proizvajalca Gledring. Za tiste, ki imajo raje tekstilne preproge, so na voljo tudi kakovostne tipske tekstilne preproge, ki se natančno prilagajajo vašemu modelu avtomobila.

Gledring

NOVE AVTO PREPROGE VAM BODO PRIHRANILE MNOGO PREGLAVIC

Naj bodo na prvi pogled še tako nepomembne, njihovo vrednost spoznamo takoj, ko se v nov avtomobil usedemo s prigrizkom ali pijačo. Vaše vozilo bodo namreč zaščitile pred škodljivimi in neprijetnimi madeži iz okolja, s katerimi bi lahko vašemu vozilu zmanjšali vrednost. Tako morebitna razlita pijača ne bo največja katastrofa, ki bi jo bilo potrebno kemično čistiti. Preproste boste oprali preproge ter vaša težava bo rešena. Preproge za avto vaše vozilo ščitijo skozi vse leto, zato so odporne na vse razmere. Še posebej gumijaste preproge omogočajo resnično enostavno čiščenje. Na svojo površino, ki je posebej oblikovana, ujamejo delce prahu, blata ali cestne soli še preden bi slednji lahko prišli do talne površine. Seveda bodo kakovostne preproge, izbrane za vaš model avtomobila preprečile tudi vse raztrganine ali odrgnine, ki bi jih lahko povzročili z obutvijo.

 

GUMIJASTE PREPROGE ZA MAKSIMALNO VZDRŽLJIVOST, TEKSTILNE PA ZA ELEGANTEN VIDEZ

Ena izmed prvih odločitev, s katero se kupec sreča pri nakupu novih avto preprog, je izbira želenega materiala. Na voljo so gumijaste ter tekstilne preproge, med katerimi boste zagotovo našli tudi takšne za vaš model avtomobila. Seveda ne gre pozabiti tudi na zaščito prtljažnika – preproge ali korita za prtljažnik bodo tudi to površino opremili ter poskrbeli za protizdrsno zaščito. Tako boste v svojem prtljažniku varno prevažali prav vse, brez skrbi, da bi  se razlila kakšna tekočina. Zaradi dvignjenih robov ob strani ni potreben noben strah. V naši ponudbi se nahajajo tudi tipske zaščite pragov, ki so izdelane iz satiniranega nerjavečega jekla, popolnoma po meri vašega vozila, brez univerzalnih delov.

Gumijaste avto preproge so odlična rešitev za vsakogar. Nudijo najboljšo možno zaščito pred vsemi vrstami umazanije ali vlage, zato so primerne za vsako vreme. Opremljene so z različnimi vzorci ter so ob robovih zavihane, kar še dodatno zaščiti avtomobilska tla. Dobavljive so v različnih vzorcih, zato jih je mogoče popolnoma personalnizirati ter njihovo izbiro prilagoditi svojim željam. Preproge, izdelane pri podjetju Gledring, so izdelane natančno po merah avtomobilov, zato omogočajo najvišjo kakovost zaščite vaše talne površine. Vsi materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji tovrstnih preprog, so človeku prijazni in brez strupenih primesi. Tako že od samega začetka nimajo nobenega neprijetnega vonja. Avto preproge Gledring ustrezajo strogim standardom ter zakonom, ki veljajo v avtomobilski industriji. Opremljene so tudi z različnimi certifikati, vključno z EKO certifikatom.

Tekstilne avto preproge so primerne predvsem za posameznike, ki si želijo bolj klasičnega izgleda. Dobiti jih je mogoče v različnih možnostih, kar omogoča, da preproge prilagodite notranjosti vašega avtomobila, pa tudi vašemu osebnemu okusu. Primerne so predvsem za tiste, ki živijo v pretežno sončnih predelih oz. ne vozijo pozimi, saj niso odporne na zelo blatne in mokre pogoje. Prav tako jih je nekoliko težje očistiti. Tekstilne preproge v naši trgovini so najvišje kakovosti – izdelane so iz 100% polipropilena, zato bodo odlično služile svojemu namenu še vrsto let. Njihovo mehko površino dopolnjuje tudi sloj posebnega gela na dnu preproge. Slednja preprečuje drsenje in premikanje preproge.


GUMIJASTE AVTO PREPROGE GLEDRING SO PRODUKT NAJVIŠJE KAKOVOSTI

Njihov edinstveni dizajn onemogoča zastajanje umazanije za robovi ali izbočenih linijah. Zaradi izbire kakovostnih materialov bodo zdržale resnično dolgo, brez posebnega vzdrževanja. Posebna oblika linij omogoča enostavno čiščenje – samo z vodo, ali pa s čistilom Gledring, ki omogoča izjemno hitro in bleščeče suho pranje.

ZAKAJ TIPSKE PREPROGE?

Avto preproge so odlična rešitev, če si želite svoj avtomobil nekoliko nadgraditi, pa za to ne želite zapraviti celega premoženja. Z nakupom tipske preproge boste zagotovili odličen stil, medtem pa vam bo slednja tudi odlično služila ter dejansko opravljala določeno nalogo. Nakup novih avtomobilskih preprog lahko primerjamo z nakupom novih tal v stanovanju. Na enak način, kot lahko parket spremeni videz celotnega stanovanja, lahko tudi avtomobilske preproge popolnoma spremenijo vaše vozilo.

V naši trgovini boste našli tipske preproge za vsak model vozila – zato se bodo slednje popolnoma prilagajale in vam zagotovile najboljši videz in udobje vožnje.  Vse preproge, tako gumijaste kot tekstilne, so opremljene z originalnimi pritrdilnimi čepi, kar omogoča varno vožnjo. Preproge se tako namreč ne morejo premakniti, vi pa s čevlji ne boste puščali madežev tam, kjer jih ne želite. Še posebej nevarno je lahko, če se preproga pomakne pod stopalke avtomobila.

Facebook

Facebook