• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

ZAKAJ UPORABLJATI GUMIJASTE TEPIHE GLEDRING tudi poleti?

Najprej naj vam povem, da so tepihi Gledring popolnoma slovenski proizvod in s tem, ko jih uporabljate podpirate slovensko podjetje in Slovenijo :) Trudimo se in to nam tudi uspeva, da pašejo prav vsako znamko in model, obliko in letnik vozila. Ročno vzamemo mere, zato so nekje bolje pokriti deli, ki jih tudi original tepihi ne pokrivajo. Za vas smo razvili prav posebno obliko tepiha, ki je najlažja za čiščenje in se umazanija sicer zadrži, vendar ko jo želite odstraniti, vam to vzame zelo malo časa. Prav tako smo vam pripravili eko čistilo Gledring, ki ga imate lahko vedno pri sebi in za čiščenje potrebujete le krpico oziroma gobico. Se pravi, ne potrebujete vode in to lahko storite kjerkoli in kadarkoli.

Če ima vaš avto luknjice za čepke, potem jih imajo tudi naši tepihi. S tem poskrbimo še za dodatno varnost, da se tepihi ne premikajo pod stopali. Dobra stran Gledringov je tudi to, da so narejeni iz materialov, ki so človeku prijazni. So prijetnega vonja in imajo EKO certifikat. Lahko jih uporabljate celo leto, pozimi zadržujejo vodo, sneg, poleti pa se vam iglice, pesek in mivka ne zatikajo v tepih, ker to pač ni mogoče ;) .

Ste veseli, da je tako malo potrebno in imate lahko urejen avto  skozi celo leto? Le naročite jih preko spletne strani Withcar.si in pri vas so v roku 1-2 dni. Tepihe imamo stalno na zalogi in ko si jih zaželite, jih zelo hitro dobite.

Klikni, vpiši svoj avto in preveri: Withcar spletna stran

Tako enostavno je to.

Želim vam lepo poletje in varno vožnjo, kamorkoli ste že namenjeni.


Sorodne objave