• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Vožnja brez vročine in UV žarkov? Brez problema!

Prihajajo meseci, ko se temperature gibljejo krepko čez 30 stopinj celzija. Vročino morda še nadomestijo klimatske naprave, pa vendar so potniki v vozilu poleg povišane temperature izpostavljeni tudi močnim sončnim žarkom in UV sevanju. Obstaja način, kako se bolje zaščititi.

 

Tipska senčila so narejena posebej za vsak avtomobil (na voljo približno 700 modelov), tako da se njihova oblika popolnoma prilagaja zadnjim steklom . Vrhunska tekstilna vlakna  preprečujejo vstop  škodljivih UV žarkov in s tem se zmanjša temperatura v avtomobilu za 20%, kar ugodno vpliva na počutje potnikov v kabini. Zmanjšano delovanje klime zniža  porabo goriva, ker ni več potrebno pretirano uporabljati klimatsko napravo in predhodno ohlajati avtomobil, ko se želite odpeljati.  Izdelek je primeren zlasti za vroče poletne dni, ko je temperatura visoka lahko pa tudi služi, kot zatemnitev oken saj ima enake lastnosti kot folja za stekla le da za tipski senčnik ne potrebujete homologacije.

Senčniki za avto

Tipski senčniki so na steklo priterjeni z odličnim sistemom, ki omogoča tudi vožnjo z odprtimi okni ne da bi pri tem senčnik padel iz avta, znebite se pa tudi ne zaželjenih mušic in nadležnega zvoka vetra v avtomobilu. Odlični patent omogoča  zelo enostavno montažo in tudi po večkratnem snemanju in nameščanju ostanejo enaki kot novi.

Oglejte si predstavitveni video za naše senčnike: https://www.youtube.com/watch?v=oAiXyrGtEsg

Primerni so za zaščito otrok na zadnjih sedežih, ker pa senčniki pridejo na vsa zadnja stekla bodo ohladili tudi vaše hišne ljubljenčke in hkrati zakrivali vsebino prtljage v prtljažniku, tako da se lahko na pot odpravite na daljšo pot brez skrbi.  Senčniki tudi odbijajo svetlobo žarometov ponoči, tako da se vas avtomobili za vami ne bodo mogli zaslepiti.

Senčnike za svoj avtomobil lahko kupite v spletni trgovini www.withcar.si

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se