• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Najboljši avtomobili za družine 2018

Tako, poletje je tukaj in začeli so se dolgi dopusti in kratki pobegi čez vikende. Ni pomembno ali bo šla z vami cela družina na dolgo potovanje ali pa le do bližnjega kampa, vedno je pomembno, da imate urejeno vozilo, še bolj pa je pomembno, da je varno, servisirano in komfortno. Pri Withcarju smo izbrali najbolj primerne družinske avtomobile v letu 2018; ko za solidno ceno dobite kar največ.

Na kaj morate biti pozorni, ko kupujete družinski avto?

VARNOST Seveda si vsi želimo imeti varen avto, ampak ko se kupuje družinski avto moramo biti na to še bolj pozorni. Kako se avto obnese na cesti; testiranje avtov poteka vsako leto in lahko na spletu najdemo veliko verodostojnih posnetkov testiranja vozil med trkom z oviro.

VREDNOST Avto je za družine velik in nujen strošek. Težko si predstavljamo, da bi bili odvisni od javnih prevozov, ko je potrebno otroke peljati na trening, v glasbeno šolo oziroma bilo kam drugam. Zato je potrebno že pred nakupom narediti finančni plan in določiti, koliko ste pripravljeni zapraviti za avto. Družinski avto spada nekje v rangu med 20.000 EUR in 40.000 EUR.

UGLED Na spodnji listi boste prepoznali skoraj vse avtomobile. Kajti to so najbolj prilagojeni avtomobili na trgu za družine. Mogoče pa imate tudi katero izmed teh znamk že doma. Na sceni so že vrsto let in vsako leto izboljšujejo avtomobile in jih prilagajajo uporabnikom. Ogromno konkurence je na trgu, kar je pa dobro za nas, saj imamo na razpolago veliko dobrih avtomobilov po dosegljivih cenah.

VOŽNJA Ste se že kdaj vozili z avtomobilom, ki ni šel nikamor in vas je recimo že pri najmanjšem klancu pustil na cedilu? Izogniti se moramo preobčutljivim zavoram in zamudnih pospeševanj, ker ne potrebujemo dodatnih glavobolov zaradi avtomobila. Vozilo mora biti dovolj zmogljivo in poskočno, da poteka vožnja nemoteno.

UDOBJE IN PRIROČNOST Vozila nudijo kar nekaj funkcij, ki nam olajšajo parkiranje, odpiranje prtljažnika, vožnjo,... Vozila so bila skrbno načrtovana z mislijo na starše s polnimi rokami stvari, z otroci na strani in tako je nastala funkcija odpiranja prtljažnika z zamahom noge, otroški sedeži se z enim klikom odstranijo in pritrdijo nazaj na zadnje sedeže. Plus dodatni bonusi kot je ogrevanje ali pa ohlajanje sedežev in tihe kabine za otroke, da se lahko naspijo.

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA Pomembna je velikost prtljažnika, enostavno podiranje sedežev, višina odbijača, da imamo kar se da olajševalne okoliščine za polnjenje prostora s potovalkami, vrečkami iz trgovine, vozičke itd.

OTROŠKI SEDEŽ - Enostavnost namestitve in odstranitve, varnost položaja in dostop do preostalega avtomobila mora biti prvi skupek misli, ko kupujete otroški sedež v novem avtomobilu.

TEHNOLOGIJA Parking senzorji, kamere, potovalni računalnik, tempomat, asistent za držanje smeri, vžig avta brez ključa. Vsi te dodatki olajšujejo vožnjo in povečujejo varnost na cesti.

 

SEDAJ PA NIČ VEČ ODLAŠANJA, TUKAJ JE LISTA AVTOMOBILOV!

VW Touran 7 sedežev, zaslon na dotik, 4,6L/100km, jamstvo 3 leta, dodatna oprema

Honda CR-V izbran SUV leta 2018 (MotorTrend), funkcija ogrevanja sprednjih sedežev, brezročno odpiranje prtljažnika, dodatna oprema

Opel Zafira Tourer salonski sistem sedežev, zadnji nosilec za kolesa, do 31 prostorov za odlaganje predmetov, dodatna oprema

Citroen C4 Grand Picasso protizdrsni sistem, 4,0L/100km, dodatna oprema

Ford Grand C-max parking senzorji, 7 sedežev, asistenca na cesti 2 leti, dodatna oprema

Toyota Verso kamera za vzvratno vožnjo, 7 sedežev, zatemnjena stekla, dodatna oprema

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se