• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Kdo je za EKO?

eko, eko, eko

Dandanes se vsi trudimo, da bi bili čim manj potrošni in čim bolj ekološki. Že kar nekaj časa ločujemo odpadke, eni bolj redno drugi manj, ne dolgo nazaj so nam "zagrozili", da ne bo več možno kupiti plastične vrečke v trgovinah. Namesto 12 centov, sedaj plačujemo malo pod euro za bolj kompaktno vrečko, ki jo lahko večkrat uporabimo. Če kupimo nove čevlje, nam prav tako zaračunajo vrečko - to pomeni, da moramo vsak nakup vnaprej predvideti in vrečko non - stop nositi s seboj? Se pravi bomo kmalu opustili impulzivni shopping :D No ja, jaz ne verjamem v to. Res pa je, da če damo recimo za neke čevlje več kot 100 eur, vrečko pa nam zaračunajo zraven, se nam mogoče zdi malo neumno? :) Čez čas bomo verjetno tudi to sprejeli in nosili vrečko s seboj ali pa vsakič plačali za novo ali pa nosili vsak čevelj v eni roki ;). Navada je železna srajca, kako hitro smo se pripravljeni prilagoditi pa je odvisno od nas samih.

Kaj pa podjetje Gledring naredi za dobro naše okrogle zemlje in kaj spletna trgovina Withcar.si podpira? Ker Gledring prodaja svoje produkte in to ne le po Evropi ampak tudi izven nje, se mora prilagoditi različnim direktivam, ki narekujejo sestavo materiala in so se tekom let nabrale ter se jih mora držati vsak podjetnik oziroma podjetje, ki je v teh vodah in želi obstati na tržišču. To, da podjetje deluje že od 1949, vam tudi lahko pove že veliko  o njegovem delovanju ;).

EKO GUMA za gumijaste tepihe Gledring ni regenerat ampak je popolnoma naravna guma - to pomeni, da guma še ni bila predelana ampak je v vsej svoji surovi obliki na voljo za oblikovanje v gumijaste tepihe, ki so narejeni v Sloveniji in so že zelo dolgo del avtomobilske industrije po Evropi in tudi izven nje. To potrjujejo tudi vsi nujni in ne tako zelo pomembni certifikati, ki jih prav tako imamo, da zagotovimo kakovost materiala (PAH, REACH, TUV..). Zaradi tega tepihi nimajo neprijetnega vonja, guma pri obrabi ne pušča črnih sledi in se ne drobi. Prav tako za čiščenje tepihov ne potrebujemo vode, saj lahko z eko čistilom Gledring počistimo tepihe kjerkoli in kadarkoli, saj ga imamo lahko ves čas pri sebi v avtu. Ob rednem čiščenju vam lahko gumijasti tepihi Gledring zdržijo nadpovprečno dolgo, sigurno pa za 100.000 prevoženih km.

Podpirajte slovensko kakovost, (p)ostanite EKO in vozite z gumijastimi tepihi Gledring. V naslednjem blogu pa vam predstavimo še en Gledringov produkt, ki je prav tako prijazen vam, živalim in popolnoma prilagojen za vaše vozilo.

Eko 10% popust za vse ekovce ;) na gumijaste tepihe Gledring: EKO10

Velja do 16.4.2016!

Kodo vpišite v košarici na spletni strani withcar.si ob nakupu gumijastih tepihov Gledring.

Se blogamo ;)

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se