• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

AVTOHOROSKOP ZA MESEC MAREC 2019

Vas zanima, kaj vas čaka v mesecu MARCU? Vas in vašega jeklenega prijatelja? Poiščite vaš znak in si preberite, kaj vam tokrat prinašajo zvezde v AVTOSKOPU, ki ga je za  vas pripravil Withcar.si.

  OVEN in njegov avto (21.3. - 20.4.)

Merkur bo v tem mesecu zelo vplival na vas in vaše vozilo. Počakati bosta morala do konca meseca predno bosta občutila olajšanje in razbremenitev. Ta mesec lahko vaš avto prizadenejo različne okvare in motnje. Ker ta mesec ne bo vaš mesec in boste v vsem videli nekonstruktivnost in neusmiljenost se bo dobra stvar pojavila v zvezi s finančnim stanjem in ljubeznijo - karkoli boste naredili v tej smeri, bo super! Skratka svetujemo vam, da bodite čim bolj sproščeni, odpeljite se na lepše s svojim avtomobilom in si vzamite čas le za vas in vaš avto.

 BIK in osebna formula (21.4. - 21.5.)

Pazite, da ne boste preveč trmasti v ljubezni (do vozila in ljubljene osebe), ker vas to utegne drago stati. Ne iščite utehe v stvareh, za katere veste, da niso najboljše za vas. V tem mesecu vašemu vozilu grozi varanje oziroma zamenjava za novejši avto.  Mesec marec bo ključen za dober razmislek, preden boste sprejeli pomembne odločitve, saj bodo imele odločitve dolgoročen pomen...Rajši pazite na denarnico, da ne frči denar. Pa tudi z avtom je še vedno vse ok, kajne? :)

 DVOJČEK in njegov avtomobil (22.5. - 21.6.)

Odlično bo na ljubezenskem in finančnem področju. Venera bo osvetljevala vašo ljubezen in prinesla bo ravnovesje, pa vendar vseeno previdno. Čutili boste medsebojno spoštovanje in solidarnost med vami in vašim vozilom, saj boste malo manj obiskovali bencinske črpalke. Raje boste opazovali vaš avto od daleč! Je lep, ane? :) 21. marca se prepustite luni, da vas in vaše vozilo popelje v lepše kraje.

 RAK in njegova raketa (22.6. – 22.7.)

Ker ste bili v prejšnjih tednih naklonjeni izražanju čustev, boste dobili priložnost za nekaj bolj vznemirljivega. S ceste vam bo pomežiknil popolnoma nov avto, ki vas bo takoj prevzel. Sicer vam to lahko prinese nekaj nasprotujočih si občutkov in ne boste vedeli kako naprej. Srečali se boste z ovirami, a vas to ne bo prikrajšalo za užitke z vašim sedanjim jeklenim konjičkom. Zlasti zadnje dni v mesecu si vzemite čas zase in si uredite avto, kjer preživite veliko svojega časa. Pa saj je kot nov? ;)

 LEV in njegova strela (23.7. - 23.8.)

Vaša (ne)zagnanost se bo kazala tudi na vašem vozilu, kar bo povzročil prihod Urana v bika. Trma lahko prinese nerazumevanje v ljubezenskem življenju, v zvezi z vašim avtom prav tako, če ne boste znali popustiti. Če je potrebno kaj popraviti, poizkusite to storiti od 21. marca dalje. Takrat vas čaka tudi nekaj vročih in nepozabnih trenutkov, ki se jih boste še dolgo spominjali, ko se boste z vašim avtom mirno vozili po cestah.

 DEVICA in njen turbo avto (24.8 - 22.9.)

Čaka vas kar naporen mesec. Odnosi bodo občutljivi, vsi bodo bolj pozorni na negativo, zato bo vaš pogled na stvari nad vse zamegljen. Ne pustite se prepričati v nasprotno in ne verjemite, če pravijo, da je vaš avto za staro šaro. Ta mesec še niste pripravljeni za menjavo. Uredite ga od znotraj, posesajte ga in takoj se boste bolje počutili. Kupite mu kakšen avto dodatek, recimo dišavo. Skupaj bosta bolj samozavestna in ustvarila bosta nekaj, kar se vam bo v prihodnosti poplačalo.

 TEHTNICA in njen lahek avto (23.9. - 23.10.)

V mesecu marcu bo ljubezen zacvetela. Vse boste videli v rožicah, poglobili boste odnose, jekleni konjiček se vam ni zdel še nikoli lepši in bolj uporaben kot v tem mesecu. Pazite le, da vam čustva ne zameglijo razum. Če je potrebno zamenjati filter za olje, le to storite in ne čakajte, da se zakadi. V tem mesecu boste šarmirali in privlačili vse okoli sebe. Le ne spogledujte se z novim avtom, ampak uredite sedanjega tako, da se bo le ta spogledoval z vami.

 ŠKORPIJON in hitri grom (24.10. - 22.11.)

Z vašim jeklenim konjičkom bosta divjala levo, desno, gor in dol. Ritem življenja se bo v mesecu marcu pohitril. Bodite pazljivi na cesti, povsod vas čaka nešteto ovir in preobratov. Ne delajte U-obratov, bodite rajši pozorni na cesti, pa četudi malo zamudite na sestanek ali po opravkih. Bi morda v tem mesecu naredili korak naprej? Si vaš avto zasluži nove gume? Imeli boste dovolj časa za analizo ponudbe na trgu, kdo ve kaj vse se bo našlo :).

 STRELEC in avto lep kot puška (23.11. - 21. 12.)

Tako kot se bodo ptički prebudili v tem mesecu, tako se bo tudi vaše ljubezensko življenje. Izjemno očarljivi boste, še najbolj pa takrat, ko boste odprli okno v avtu in spustili svež zrak vanj. Čeprav že imate sorodno dušo (vaš avto), pa v kolikor ste samski lahko spoznate sorodno dušo v človeški podobi. Zaradi Merkurja boste mislili, da vsi vozijo zelo prepočasi. Da niste mogoče vi tisti, ki drvite po cestah? Šele z luno 21. marca bodo stvari dobivale podobo in hitrost, ki vam bolj ustreza.

 KOZOROG in prevozno sredstvo (22.12. - 20.1.)

V tem mesecu se boste zazrli vase in v vaše vozilo. Hrepeneli boste po novostih, zato se znajo zgoditi spremembe. Staro za novo mogoče? Ne skrbite, to ne bo zamajalo vašega življenj, vse se bo odvijalo nežno in harmonično. Samski se odpeljite v mesto in se spogledujte, tisti v dvojicah pa vzemite košarico in dekco ter se odpravite na prvi spomladanski piknik. Ker je to ugoden mesec za krepitev vezi, se bo spletla močna vez z novim ali pa starim avtom. Ker ste šarmantni in strastni, se odpeljite in zapeljujte!

 VODNAR in njegov dirkalnik (21.1. - 18.2.)

Ne tlačite svojih čustev. Če vas bo avto pustil na cedilu, ker odlašate s servisom, ste si sami krivi, vendar dajte vse ven iz sebe in se sprostite. Ta mesec boste imeli malo več stroškov, zato mogoče preložite servis vozila na april (ampak takrat pa to res storite) in raje uporabite kakšno javno sredstvo. Kljub vsem nevšečnostim, boste zelo očarljivi zato si lahko obetate tudi, da vas tisti/a sodelavec/ka vozi vsako jutro v službo. Hmm ste že pozabili na svoj avto? Po 21. marcu se boste dokončno sprostili.

 RIBI in jekleni konjiček (19.2. - 20.3.)

V tem mesecu se vam bo prikradla ideja, da bi lahko osvežili svojo zunanjost. To leti tudi na vašega jeklenega prijatelja. Mogoče se že kje pojavlja rja? Ker bo to za vas dokaj lahkoten mesec, se zaradi raznih ovir, zamud ali gužve na cesti ne boste pretirano vznemirjali. Ker vseeno bolj cenite karakter kot zunanjost, se boste poglobili v notranjost vozila. Očistili ga boste, kar bo zelo pomagalo vam, da se boste bolje počutili. Odpeljali se boste z nasmeškom na obrazu v mesec april :).

 

 

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se