• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Aktual in Withcar.si podarita vinjeto za brezskrbno celo leto!

Radio Aktual in Withcar.si poskrbita za neovirano vožnjo in vam podelita brezplačno vinjeto za leto 2019. Nagradna igra bo potekala od 10. 12. do 14. 12. na Withcar.si spletni strani.

Kako do brezplačne vinjete?

Od ponedeljka do petka vam bomo v radijskem programu vsak dan zaupali en namig, kje se vinjeta nahaja. Vaša naloga je, da obiščete spletno stran Withcar.si, in vinjeto poiščete. Ko jo boste našli, pošljete skupaj s svojim imenom sms na 4567 s ključno besedo AKTUAL presledek VINJETA, dopišete ŠIFRO in vaše IME. Šifro najdete na iskani vinjeti.

Izmed vseh prejetih pravilnih šifer bomo naslednji dan v jutranjem programu izžrebali srečneža, ki bo prejel brezplačno vinjeto. Petkovega nagrajenca izžrebamo v ponedeljek, 17. 12.

 

Withcar.si je spletna trgovina z dodatno opremo, narejeno po meri vašega vozila. Lahko se pohvalijo z lastno proizvodnjo gumijastih predpražnikov znamke Gledring, v njihovo ponudbo pa sodi tudi več različnih izdelkov iz kategorije dodatna oprema za avto.

Poleg kakovostnih izdelkov jih odlikuje tudi celovita podpora, strokovna pomoč kupcem ter kakovostna logistika, saj z dostavno službo izbrane izdelke povprečno dostavijo že v 24 urah od prevzema naročila.

Več na www.withcar.si

Pravila nagradne igre

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se